Tuesday, July 21, 2009

PD: Let's berendam!

Sampai-sampai je punggah barang (yang dah macam nak dok setahun kat sana. geleng kepala bell boy tengok barang kitorang :P), terus terjah swimming pool. Bukan setakat anak² je yang excited, mama dia pun sama jugak. Tak menyabo :P Tapi bukan boleh swimming pun, takdak sapa nak tengokkan bebudak. Lagipun punya lah ramai umat kat swimming pool tuh. Kalau kat tempat adults nampak jantan je banyak, lagi lah sogan den nak tunjuk skill. Hehehe. :P Yang penting, bebudak happy! Especially Nadhirah, suka nau dengan air. Nawfal? Sikit² nak soh pegang, takut sangat. Pada hal air paras pinggang dia je pun. Nampak gayanya semua athletic skills mama kat adik la kalau gini ;)

Puas main air, we all naik bilik. Mandi-manda pulak bawah shower, lepak² sementara nak tunggu dinner. Langkah kaki kiri la we all ke sana last weekend. Ada dua group companies buat family day. So no garden bbq dinner, just a normal banquet dinner at the resort's restaurant. Boh-san! :P Nevertherless, we were very happy with the services & the apartment. No complaints at all :) Oh, btw, we stayed at ancasa resort PD in case somebody's asking :)

After dinner we had a small party for the birthday boys (adam: 14th june, nawfal: 9th july). Cerita parti, to be continued lah ye... ;)

5 comments:

Ziana said...

sgt sgt atlit adik nih!
:)

alahai.. skang musim family day kan.. tuh yg frust tuh..


**babe.. jom OT.. teringin toast!! :P tetibe plak!! jom?

Nana.... the only me. said...

bestnya.. jeles rr..

nanti nak bawak zarra mandi swimming pool gak laa

hehhe

HazlisaNoor said...

wah..syoknyer..stay mana ni? eh si za dah bersalin yer..

~tinie~ said...

wow bestnye ....amirul mesti jeles coz member dier dpt mandi kat kolam ...;p

zeti said...

happeningnye.. rugi aku x join korang :( huhuh..