Monday, August 31, 2009

Selamat Hari Merdeka ke-52


Satu Malaysia.
Rakyat didahulukan,
Pencapaian diutamakan.

Harap-harap slogan ni bukan hanya slogan lah. Paham-paham je lah ye. Letih nak ulas. Yang penting negara makmur, membangun dan maju ;)

I think this year merdeka is not as excited as previous years. It's overshadowed by Ramadhan (big yeay! sebab nyampah tengok sambutan merdeka year by year. same je kaedahnya. perarakan. bosan!). Dan lagi satu sebab h1n1, such gathering is not suggested. Bagus la tuh.

Cerita kat tv pun bosan je. Bosan lagi sebab pudding trifle ku tak menjadi kenyataan lagi. Mood tak mari lagi. Apa-apa aje lah Eza :P

Akhir kata, Salam 1Malaysia semua *wink*

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

1 comment:

Nana.... the only me. said...

hi eza,

Merdeka!

Dah beli baju raya ke?