Monday, September 7, 2009

Cerita suspen 17 Ramadhan: It's 1 week late

My period is 1 week late this month. This is so rare. Memang niat nak buat self-test this morning masa bangkit sahur. Tapi yang paling dasyat, siap mimpi lagi buat test and the result is p.o.s.i.t.i.v.e! Terjaga je terus pegi buat test. Itu lah orang kata, realiti terbalik dari mimpi. Well, it turned up n.e.g.a.t.i.v.e. (relieved frustrated mix feelings).

Dan yang paling mak tak tahan, dan dan je period masa nak subuh tadi. Hmmppphhhh! Bazir je tester tu tau! Haish!

p/s: frust sebab siap dah pikir nak bagi nama apa. boleh gitu? :P
p/p/s: yang buat mak yakin mak pregnant sebab nawfal dengan tidak semena-mena dan entah berapa kali mention sentence maut nih "mama, abang nak adik lagi la..." :P

6 comments:

Ms Lola said...

Kah kah kah...

Mrs Zamzuri said...

coba lg! *peringatan utk diri sendiri juga nih*

Ziana said...

alaaaaaaaaaaa
br igt nk beli baju baby!!
lawo wei!!

Aida said...

hmm .. lawan tokey nampak .. anak aku tu kalau tanya nak baby ke tak dua² cakap tak nak .. apsal hah ??

mohd shafiz said...

ok la ja

eZa said...

ML: sabo je lah! :P

qimie: chaiyo beb! chaiyo! ;)

zie: ngade eh?! :P

aida: belum smpai seru la bebudak tuh... ;)

black: apa yg ok oi?!