Friday, October 16, 2009

Eh! Papadom ke Pondorum?!

babe: wei, cepatnye start baru kul 11?!
me: tah. gelap dah haa...

Setelah carik seat dah macam orang rabun gayanya, we all pun duduk, letak air la apa bagai. Setting baik punye lah.

me: babe, cite pe ni eh? dasyat gak
babe: entah. (bz sms la pe lah)

after 5min+...

me: aku rasa kan ni bukan iklan lah. macam dah start cite je nih. takkan iklan dia sikit punye lame? tengok skit tiket. kite cakap papadom skali dia punch pondorum lak
babe: ye ke? jap check tiket... haa betul lah! papadom, harini bape haribulan?
me: 15
babe: haa betul lah. showtime 11.15. cite pa-pa-dom. skang baru kul 11.12 babe
me: aku rasekan kite salah hall lah
babe: ye kot. tanye aa orang sebelah ko
me: hah! tak kose aku. maluuuu!
babe: dah jom aa kuar! heh!

Dah la kuar melangkau orang sume. Dengan gelap lagi, payung lah, air lah, popcorn lah. Haish! Malu gue tau. Dah sampai kat pintu terbahak-bahak la we all. Hahaha! Sengal! Sekali bertembung dengan a group of girls from papadom hall. Diorang tengok kitorang, kitorang pun tengok diorang. Berdekah semua. Kah! Kah! Kah! Alahai... Diorang nak tengok pondorum, masuk hall papadom. Yang we all nak tengok papadom, masuk hall pondorum. Tah pa pe tah! Nama dah lah dekat-dekat, hall pun boleh pulak sebelah-sebelah. Ceh! :P

2 comments:

nURmALa mAZLan said...

aha la..
nama dah dekat²
tayangan pon dekat²
hall pon dekat²
wakakakakaka~

cengko said...

tengok citer "Paddy-yappa"...
konpom xsalah hall... hahaha