Monday, October 5, 2009

Hari ini hari apa murid²?

Hari Isnin cikgu..! Hehehe :P

Entah kenapa harini pergerakan saya sangat lah slow motion. Tak macam selalu, kelibut satu rumah. Dah tau dah lambat, tapi relax je lagi. Dah 6.15am tapi cool je lagi, siap boleh ketip kuku anak² sementara diorg tengah tido tuh. En hubby pun tengok semacam je kan. "relax je you? tak keje ke pe?". "relax la. harini kan hari blues?!". Hahaha :P

Tapi ok lah, takde la lambat sangat. Lambat 2 minit je. Hehehe ;) Weather pagi ni pun best je. Ada matahari, tapi redup. Berangin, nyaman je... Best! Best! Tapi lagi best kalau saat ni dok kat rumah, mandikan anak², hantar pegi school, settle the never-ending chores, masak, watching tv and relax serta bermalas-malasan ;)

Sudah. Sudah. Berhenti lah berharap. Back to reality please!

3 comments:

cengko said...

murid2... bukak buku sejarah muka surat 46. baca sampai paham...

eZa said...

cengko: hahaha :P

jengjengjengg said...

nnt dr Dr.Yap cari. :p