Thursday, December 31, 2009

New year eve luncheon

Sempat lagi pergi lunch dengan my babes. Cik puan mara dan cik zietikuih. Makan besar lagaknya. Dah la makcik sorang tuh pilih table betul-betul depan pintu. Habis orang semua boleh nampak kelojohan mak melantak nyah :P Sampai-sampai, duduk terus melantak. Ya Allah, mak memang lapar bangat nyah. Tak pandang kiri kanan dah. Dah melantak setengah pinggan nasik baru start rancak borak. Hahaha. Ampun nyah! ;)

siakap 3 rasa yang marvelous
tomyam campur yang sodap. slurp!
ayam cashew nut yang... yang... yang... sodap jugak lah! ;P
dan yang paling last skali sampai butter prawn nih
meletop lah sos butter dia tuh. fuh!

Btw, we all makan tadi kat restoran Krung Thep Thai kat level 7 Sogo. My first time but I like it. So sesape yang pi sogo nak makan ala thai, boleh lah terjah. It's recommended ;) Babes, thanx a lot for your time. As usual, next year kita plan outing k. Happy new year korang! God bless! ;)

3 comments:

MN said...

oh sangat marvellous nampaknya lauk-pauk tu!!!

~tinie~ said...

yup...memang best giler ...korang nx nak plan tgok wayang ...as usual on wek day's onlye ;p .....hepi new yr ...

zeti said...

speechless..