Saturday, January 2, 2010

A morning in Colmar Tropicale

adegan sentap-menyentap :P

We spent our morning at Colmar Tropicale, Bukit Tinggi. Such a boring place I must say :P Not much activities can be done up there. Setakat nak rasa sejuk2 dan amik2 gambar tuh boleh lah ;)
We just happened to go to the rabbit park and japanese garden (itu pun half way. tinggi sangat nak daki dengan bebudak tuh). Ingatkan boleh lah nak spend satu hari kat sana. Rupanya tak sampai pun setengah hari. 3 hours to be exact. Depart from home at 9.30am, arrival at 10.15am. Turun balik around 1pm. Hehehe. Jadik lah tuh ;)

p/s: babe, thanx for driving us up there. nanti nak tengok gambor eh ;)

3 comments:

@xiM said...

betul..
boring kan atas tu..
hehe
setakat nak amik gambar boleh la..
:)

cengko said...

saya dah pegi dah bukit tinggi tu... boring yg amat. xde apa pon kat situ...

misz Lina said...

ala..ko dah sampai sana....huhu

takat nak snap picas ok la ye?