Friday, March 5, 2010

Supper with 'atuk'

Pusing kiri, pusing kanan, tegak, meniarap, huh! Tak boleh tido la pulak. Rupa² en hubby pun sama. Dah kalau bosan aktiviti kitorang takde lain iaitu M.A.K.A.N. It's almost 12. Perut pulak macam ala² lapar lah jugak. En hubby ajak pi minum tapi saya macam kemalasan lah pulak. Lama jugak nak pikir apa nak makan. Last² decide tapau je lah supper with 'atuk'... Atuk mana?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
'atuk' ni lah!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
'atuk' kei-epp-chii!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bertambah lagi lah lemak dan kalori
dah jangan nak bebel badan naik lah pe lah. sendiri tanggug lah ye
haish! :P

p/s: tapi kalau nak conceive kene kurus sikit lah kot. hehehe ;)

5 comments:

cengko said...

cengko xpanggey 'atuk'... tapi 'pak janggut'...

m-i-o said...

hahaha! anak sy pun panggei ini 'atuk'! :P

eh, KFC ada 24 hours ke? macam McD?

eZa said...

cengko: janji nama sebenar dia KFC ;)

mio: kat umah sy tuh mcD 24hrs, kfc til 3am ;)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

肉圓不加大蒜Jason said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚