Monday, April 19, 2010

Kari

Semalam anak bujang ikut auntie dia pi wedding. Just him, without mama tagging along. Risau jugak lah takut dia tak behave. Siapa yang malu nanti? Mama jugak... Hehehe. Takut tak ter-handle lak minah tuh nanti. Tapi nasib baik good review. Well behave katenye. Iyo lah te kau! ;P

Dan semalam jugak hari bersejarah, first time anak bujang makan kari kambeng. Dia memang suke makan daging tapi kambeng tak pernah makan. Abang, mama sertakan gambar di bawah sebagai bukti:

siap tambah nasik tuh. fuh!
mama makan jugak kambeng, tapi lamb chop lah ;P


Anak dara kat rumah pun having fun jugak. Dok makan roti jala dengan kari. Haa, sehingga menjilat jari! Saya tak perasan pulak anak² saye minat kari. Sup saye tahu lah. Apa saje yang berkuah memang diorang suke sebab suke menghirup kuah. Makan berkuah ni ikut perangai papa lah ni kan? ;)

dia yang mintak saye snap time dia pejam² mate tuh
konon sedap sangat la tuh kan. i feel gooooood! ;)


p/s: thanks babe! ;)

3 comments:

Aida said...

nampak gaya kena blajar masak kari yg power lah lepas ni .. hehehe

Ms Lola said...

uih, anak mak pun hantu kari dan hantu sup!

Ziana said...

aku lgsung kenot go kambeng2 nih..

berkari laa ko pasnih ek.. jgn nak ber'OT jek..
:)