Monday, July 12, 2010

Nak jugak buat kat skool


This year dia request kek naruto pulak. 2 tahun lepas semua kek dia gel drawing. This year I opted for printed image. Choc + orange cake, from yatt's lilkitchen. Thanks sis! ;) Tapi tu lah, nak suruh celebrate kat umah je, dia tak nak. Nak kat skool dengan friends jugak. Tu tadi saya just drop the cake & party packs to the teacher. Malas lah nak tunggu macam last year. Bior teacher dia urus semua. Hehehe. Ni agaknya tengah ready2 lah nak blow candle & cake cutting kot. Kang balik just dengar lah dia rewind peristiwa birthday party dia tuh ;)

p/s: sebut pasal orange ni kan, Oranje dah kalah semalam. padan muka, main macam hampeh! el campeon de espana! ;P

3 comments:

Aida said...

bestnya kek dia .. mana kau order ni ??

spain menang .. yeyeye .. hahaha .. tengok tak .. kecoh je lebih .. huhu

~tinie~ said...

wah ...jgn lupa hntr kat umah auntie ye .....mcm best jer kan ...;p

eZa said...

aida:: tuh ade link kakak tuh. aku order kat dia ;)

tinie:: maaf lah ye. selamat dah kengkawan dia ngn teachers diorg abih kan. aku pun tak merasa :P