Friday, September 17, 2010

Ayam Penyet Best

Memang best! Dah tak payah lah susah-susah ke The Curve. Setanding la tuh. Yang ni dekat, belakang rumah jek ;) Ayam penyet nih saya suka sebab sambal dia dan of coz la sebab ayam dia yang super duper lembut tuh. Selalu makan saya boleh ambil sekali banyak sambal tuh masuk dalam mulut. Tapi yang nih... Boleh secolek, sesentuh, secicah jek. Memang power!

restoran ni dekat ampang putra

ayam penyet best!

memang best! thumbs up! ;)

dengdeng penyet. sedap jugak!

kalau kat waroeng penyet, wong solo ke, licin dah sambal dia tuh
tapi kat sini... gua talak daya mahu abihkan
super duper hot! ;)

Kesimpulannya, memang best lah! Saya suka! Kepada semua, selamat mencuba lah ye! ;)

4 comments:

Aida said...

kat mana ni .. nanti tlg bawak ..

eZa said...

aida:: kat blakang umah jek. jom ler ;)

misz Lina said...

arghhhhhhhhhh

tetibe aku rasa mau mkn ayam penyet!

aritu si tinie berkobar2 call aku, tanye direction nak g the Curve. dia mau mbelasah ayam penyet..

kat MV nih xde plak ayam penyet.. hmmmmm

@xiM said...

memang sangat sedap!!