Thursday, June 11, 2009

Bad choice

This is what i had for my lunch today. Entah macam mana lah boleh nak order mee goreng mamak? Isk! Tak sedap pulak tuh. So many other choice but i chose this instead. Alahai.

Lately ni selalu rasa lapar, tapi at the same time rasa takde hati nak makan :( Dah lambat makan, perut angin kepala pun pening. Bila mengadu sakit, dah tentu lah kena marah. Baru padan muka. Yang lagi tak best, tak kurus-kurus pun. Mmmmpphhhh...

2 comments:

Aida said...

eZa, tengok gambar mcm sedap je .. udang tersentil tu .. hmm tekak kau tak sedap kot .. tu yg semer rasa tak sedap .. ;P

HazlisaNoor said...

ko nak kurus mcamana lagi..dah ok dah tu..