Thursday, June 11, 2009

Saya suka!

Ya, saya sangat suka makan jambu batu. Especially yang pak.cu916 branch ampang.point. Dulu jus dia takde jambu blend, sekarang dah ada. Ermm sedap! :)

Harituh ada terbaca, artikel tuh kata jambu batu bagus untuk nyahkan kolestrol dan elok diamalkan makan hari-hari. Tapi kalau dah letak asam boi kisar tuh valid lagi ke jadi penyah -kolestrol? Hehehe :P

notes: ada org panggil saya hantu jambu. oi! skit pon aku x kisah! ahahahaha :P

4 comments:

@tune® said...

beringat sket bile mkn jambu..
kang asma attack!!!

aku mmg slalu kene attack pas minum air jambu batu nih...tp die punye syiok mase minum,........

xhenggat punyeeeeee

miszrLina said...

mmg sOdap jambu pakcu!

aku pon klu smpi kat Kelana Jaya sure g beli jambu neh....

huhu...

ko bukan saje antu jambu batu... tapi juga ais batu...

batu gak ko suke...

muahahhaha.... jgn mare eza..................

░♥si lampu neon♥░ said...

entah2 kordial je

Aida said...

eh betul ekk penyah-kolestrol .. pas ni boleh lah aku hadap jambu batu ni lak sbb aku dah lemas makan oat .. kenapalah kolestrol aku banyak sangat !!!