Monday, June 29, 2009

Durian

Durians everywhere wherever we go kan? Me not actually a durian lover. Tapi bila musim je sure nk kene pekene jugak lah sebijik dua. Hehehe :P But yang paling best buat kuah durian, makan dengan roti jala or roti. Mak tengah masak kot kat umah tuh. Bought a few kilos yesterday. Tak sabarnya nak balik umah petang nih. Dah terase2 kat mulut nih. Hehehe ;)

Guess nawfal & nadhirah are not into durians for now. Nawfal kept on asking us to leave the gerai durian. "Mama, jom lah balik. Busuk lah!". Hahahaha :P Adik pulak dengan muka konpius and sikit pon tak nak rasa. Malu la mama & papa, you both truly orang bandar (poyo)! Hahaha :P

"eii busuk!" :P

notes: tp smlm durian dia x bape sedap lah. kureng coz mcm dh lame punye. ermm kene repeat lg la lps nih ;)

4 comments:

Ziana said...

aku pon skang agak kureng ngan bau durian..
pening pale lak..

nURmALa mAZLan said...

sedap ooo durian..

miszrLina said...

aku mkn derian smpi piyed!

haha.. ada logik ke? kan dia panas...hehe


*adam pon ckp derian busukkk!

~ Lady ell ~ said...

kat tempat ell ni pun dh terlampau bnyk durian..tepi2 jln pun leh bau gak..muntah berak durian dibuatnyer...oopsss..:)

buat pengat sedap...