Tuesday, June 16, 2009

Lagi, lagi dan lagi

Tak abis-abis dengan jambu batu.
Jangan keluar jerawat batu sudah! :P

7 comments:

Ms Lola said...

Sedap ka ayaq jambu dia tu?

eZa said...

ms lola: sy suke yg kt gerai pakcu amp point. jus dia sdp siap ade jambu blend & almost mcm jus betul. tp yg lenlain yg ijo semcm tuh biase je. kordial.

kalau yg spesel dia letak asam boi tuh :)

~tinie~ said...

tanam sendiri ler wei ...bleh aku,sarah and amirul tumpang mkn kat umah ko ...;p (tringt masak merah mak ko ler plak ....trliur seh ...kim salam kat emak ko ;)... )

Mrs Zamzuri said...

ko nih ngidam ke haper? hahah

Aida said...

perghh .. balik ni aku nak cuba lah .. kat area umah aku pun ada gak pak cu jambu ni .. errr ayam dadah tu pun teringat gak .. alahaiiii ...

zeti said...

aku teringin gak nk rasa yg pakcu jual ni.. tp x t'beli.. fresh ke jmbu ni ek? air dia cedap x?

Nana....the only me. said...

skang ni mmg trend jambu kan, air jambu laa..aduii..

esok nak g beli laaa.

hehehe