Tuesday, June 16, 2009

Tiger kuat (lagi)

Rasa-rasa berapa banyak tiger cake yang saya perlukan untuk rasa kenyang dan jadi kuat? Cinonet je isinya. Kalau Apollo nipis pulak keknya. But in term of rasa saya suka yang tiger ni. Tapi sebenarnya takde yang special pun. Hehehe.

Ye, ye saya tau. Saya memang over dari anak-anak saya. Diorang tak heran pon dengan kek tiger ni :P Biasa lah budak-budak bila tengok iklan excited nak beli. Bila dah tengok rupa sebenar terus tak excited dah. Pandang pun tak nak. Tipah tertipu! Hehehe :)

notes: ramai beno yang tanya mana saya beli kek tiger nih. yang nih saya beli kat tesco ampang. pack of 5 rm1.79 kalau tak salah. saya rasa by now kat mana-mana pon boleh dapat dah ;)


8 comments:

Ms Lola said...

Oh, I mak pun ber'tiger' hari nih. Hahaha. Biskuat tiger. teringinnnn

paNavia said...

kecik sgt.. sekali telan je..
sy lg suka apollo

nURmALa mAZLan said...

tiger lagi kak...nak mencakar ke?? ehehehe`

Ziana said...

alaa nih kene pi tesco ke nih?
7e tadak ke?

harus mencarik!!
:)

eZa said...

ms lola: teringat pulak nawfal. dok sibuk bising nk biskuat. sy pon sibuk betulkan 'biskut'. rupe2nye mmg ade biskuat tiger. hehehe makcik terkena! :P

panavia: aah kecik sgt. sekali ngap je. apollo vs tiger cake ;)

mala: auuummmm! :P

zie: pi carik! tp xde la sesedap gardenia butterscotch !ahhaha sume bahana iklan! termasuklah transformers! :P

HazlisaNoor said...

DAH KUAT KE BELUM!!!

eZa said...

k.ieja: mkn 2 ketul, lepas 5min kompem la lapa. siap keroncong prot! kuat? nnt mlm la test. hahahaha :P kidding *wink*

Aida said...

wah wah wah ... ni mak lawan anak ke anak yg lawan mak ni .. harus lah tu kan .. hahaha