Monday, June 15, 2009

Tiger kuat

Hope lepas makan nih tenaga saya akan sekuat tiger. Hehehe :P Pagi Isnin yang lemau. Subuh-subuh dah diuji, liat nak bangun sebab kat luar hujan mencurah.

Tapi kena bangun jugak. I have two days training (again) at the office. Will the portal be up successfully? We'll see *evil grin* :P

notes: thanx to a friend who's just came back London for buying me cecelia ahern bestseller books! yippie! ;) so dh bayar eh utang 'ayam da.dah'. sile jgn bising lagi :P

6 comments:

zeti said...

knyang ke mkn tiger?
aku ingatkan bskut td, rupanya kek
sjak bila ada cake ni ek?
sdap x?

MN said...

biskut tiger memang sodap!
my fav is yg ada peanut butter + choc tuh!

nURmALa mAZLan said...

hah??!!! tiger dah ada kek ke? x tau pun..ketinggalan sungguh kita kan?

Shazreen said...

cake tiger??
first time tengok....hehehehe...

Ziana said...

ade nmpk iklan cake nih kat paper..
tp x pnh jmpe!
sodap x?

nak wei!!

Aida said...

hmmm .. mcm nak kena beli jerrr utk the kiddos tu .. sbb dorang tu skang ni cepat je lapar .. aku lah yg tensi sbb mcm dah bagi makan nasi pun still lapar lagi .. huahuahua ..