Tuesday, August 4, 2009

Apa nak makan?

Penat berfikir apa nak makan lunch nih. Dok gado² ngan en hubby and budak nih, soh tolong decide nak makan apa. Buang karen je heh! Tak membantu langsung! :P

Berkira² jugak just mcDelivery je. Last² saya decide keluar la jugak ke AM, dengan perasaan malas dan lemau. Berhenti satu kedai saya teliti setiap menu. Semuanya tak menang tekak. Semacam la tekak, pahit je rasa. Dada pulak rasa ketat. Penangan batuk & seseme la tuh. Tapi dalam kepala otak saya hanya terfikir nak minum coke ber-ice kat mcD aje. Kalau dapat minum, alangkah leganya rasa ;)

So nak tau apa yang saya tapau?

Lunch set fillet-o-fish! Alahai, sedih! Tapi yang penting ada coke banyak ice! Ubat batuk dan seseme saya... *wink* Otw balik tuh beli pulak jambu batu 2 ketul. Belum makan pun lagi, dok tenung dari tadi. Rasa takde hati pulak nak makan. Coke abih dah saya minum ;) Tengok lah kejap² lagi bila selera mai, licin la tuh nanti ;) You all lunch apa harini? Ke masalah sama macam saya? Undecided? Hehehe ;)

5 comments:

Ziana said...

hahahaha!!
baik ko call jek td kan?
xyah jlb kaki...
:P

tp saje nk bg ko poloh tiak!
hahahah

Aida said...

hari ni aku makan FR double E .. ada tahlil kat opis tadi .. best lah gak benda free ni .. hehehe

@tune® said...

payah nau berfikir...

miszrLina said...

aku mkn Ayam Penyet AP!!!

hehe...jauh terbabas smpi sunway...hehe...

kl kat OU dah xde idea nak mkn...
kekdg nak je buat list arini mkn ape, esok ape... dan sterusnye...

ok tak? hehe

zeti said...

aku lg la haru.. lgsung x kuar mkn smlm sbb tatau nk mkn pe.. huhuhu.. tp time balik aku mkn kenny rogers ;)