Wednesday, October 14, 2009

Di mana kah dikau

Tajuk tak bleh blah! :P Tapi memang lah. Since puasa til today tak pernah nampak lagi kelibat dia. Rindu sangat. Teringin nih. Tapi carik² tak jumpe. Dah tak produce ke tak musim ke camane tuh? Dah kecundang ke franchise diorang?

Oh, di manakah dikau jambu pakcu916? Jambu 88? Ada sesapa pernah jumpe tak lately nih?

Aku merinduimuuuuuuuuu... Ting! Tong! :P

5 comments:

mazzuana said...

kat area shah alam ni ada lagi eza..tapi jambu dia dah tak banyak...

eZa said...

mazz: amalak haih! nak kene ke SA lah pulak. tp mmg x musim kot eh? kalau dulu biz jambu cam cendawan tumbuh lepas ujan. la nih? ;)

gadiselatan said...

mmg tak musimla..yelah sblm puasa byk giler gerai jambu, da pupus la...kene tunggu putik baru...

miszrLina said...

kat KJ ada la...hahaha...

ko mmg antu jambu :p

eZa said...

ann: ermmm. teringin aa nk makan. kene tunggu buah banyak balik aa nih. lame tuh. hehehe

ina: KJ belah mane tuh? jauh la pulak. KJ lah, SA lah. hehehe