Tuesday, January 19, 2010

Hujan pagi

Hujan rahmat, hujan rezeki. InsyaAllah ;)

Pagi ni saya masih lagi mengekalkan ke-champion-nan saya (league of my own) sebab sampai ofis 7.10am jugak. Sejuk je pagi ni, gelap. Tadi kat highway tepat pukul 7 lampu jalan semua automatically off. Tapi gelap macam baru pukul 6. Elok sampai ofis, hujan pun turun. Tu kat luar still renyai lagi.

Nawfal is still having his chesty cough. I'm so worried as it has been a month, still not fully recover. This morning I found him wheezing (again). Memang sekarang I put him on inhaler twice a day. Day and night. We'll see how it goes lah. If still no improvement, I have to bring him to the pediatrician again tomorrow. Kalau orang tua kena asma pun kita tercungap and cuak tengok, ini kan pulak 3y.o kid. Kesian.

Dan satu lagi yang saya perasan, the kids really missing the papa. Sikit-sikit tanya papa. Before this takde lah macam ni sangat. Selalu papa work jauh takde lah lama macam sekarang. I think bulan ni berapa kali je diorang jumpa papanya. Sabar lah anak². Papa is working ok. Doa² lah kerja papa settle cepat dan dipermudahkan lah segala urusan dia kat sana tuh. InsyaAllah, we'll see papa this weekend. We miss you papa! ;)

2 comments:

HazlisaNoor said...

akak pun pagi tadi gelap gelita..lampu jln tutup dah..harapkan line putih tengah jln tu jer..fuh~

misz Lina said...

mama dia extra rindu tu...hehe


za, nawal dah ok ke? g paed aritu?