Monday, January 11, 2010

Macam ada 'kimia' pulak

Kimia? Chemistry... ;) Entry kat bawah saya publish masa lagu Pergi, Aizat. Rupa²nya lagu tuh memang nak menang. Hehehe. Kebetulan atau suratan? Poyo :P

Tapi itu lah, baru puji sikit. Tup! Tup! Rancangan tergendala. Apa kes? Apa² pun congrats to tv3. Best AJL malam tadi. Sempoi. And congrats to Ally, Cheryl and FBI. Good job! Tak kelam kabut and yang penting tak merepek ;)

Aizat and Yuna, you guys deserved it. To FT, actually dah tak larat nak layan gimik you lah. Hehehe ;) Oh, Bunkface pun best ;)

5 comments:

cengko said...

sume xbest... lom apa2 cengko dah...
krohh..!!! krohh..!!! krohh..!!!

eZa said...

cengko: pendapat kita berbeza lah kalau gitu... hehehe. cengko old skool skit kot eh? ;)

@tune® said...

pada aku..sgt besh!!!
simple n nice..FT tuh ape??

eZa said...

@tune: FT tuh yg buat last performance. yang nyanyi tegak pakai tongkat tuh. hehehehe :P

Anonymous said...

tk tau ke ade hantu masa ajl24? check blog klubbkidd.com