Friday, March 12, 2010

Alice In Wonderland, kami datang!

Semalam balik keje terus Q beli tiket. Dari pagi try beli online, tak lepas². So nak tak nak Q aje lah. Nasib tak ramai. Tapi saya dapat agak start petang nih memang pack lah cinema. Dah start cuti sekolah, kan?


Ingat nak tengok 3D. Tapi bila pikir² balik sure anak² tak boleh diam 2 jam dengan spec mata 3D tuh. Kang tak pasal² pening budak² tuh pulak. So tengok yang biasa je lah. Anak² tolonglah behave 2 jam dalam panggung tuh ye. Tolong lah. Instinct saya mengatakan anak dara akan ketiduran dalam panggung. Well, this gonna be her first time to the cinema. Oh, my... Kita tunggu dan lihat lah ye ;) Jangan ada adegan keluar-panggung-cerita-belum-habis-terus-balik sudah :P

Oh, en hubby akan memecahkan rekodnya esok. Dah dekat 5 tahun dia tak masuk panggung. Hehehe. Thanks B! ;)

3 comments:

~tinie~ said...
This comment has been removed by the author.
~tinie~ said...

congrat's MR DIN, hahhaha tringt amirul masuk panggung for 1st time, tak smpt lampu padam ....ajak pak saudara dier kluar ...alasan sakit prot ....hehehe

Ziana said...

slamat nonton..!!