Sunday, May 23, 2010

Movies of the week

Iron Man 2
Boleh terlelap masa iron man tengah bz bergasak. Sedar2 jek dah the end. Hehehe. Overall ok lah. Biasa2 saje ceritanya. tu pasal lah sampai terlelap (alasan?!) ;P Permintaan anak bujang sibuk nak tengok iron man. Anak dara asal masuk panggung jek sedap lena. Mama tumpang lah dua2 mata ;)

Shrek 4
Very entertaining. Early bird show pun tetap full house. We had a fun Sunday morning today. BEST! Happy tengok anak bujang gelak ketawa besar2 ;) Anak dara? Tetap lena diulit ekon sejuk :P

Next... Robin Hood. Anak2, sila lah bagi chance kat mama & papa dating pulak ya. So bila eh papa? ;)

3 comments:

Ms Lola said...

shrek tgk kat mana? sofea pun sakan gelak ( walaupun bontot mcm Ada cacing- takbleh dok diam)

eZa said...

ML:: we all tengok kat klcc jek ;) you all tgk kat mane pulak?

Aida said...

best kan .. aku pun layan shrek kat OU .. best lah .. tp anak² aku ni banyak tanya lah .. marah org kat panggung tu ..