Thursday, July 1, 2010

A decent place to stay


Indeed. A peace of mind lah kat sana. Tenang jek. Development pun kencang. Toll plaza pun ada satu jek. Hehehe. Jam tetap lah ada, but not as hectic as in KL. Friendly people, sereneses environment. Oh, saya sudah jatuh chenta sama Kuching. Suka! ;)

Boleh lah consider mintak transfer sana lepas nih. Oppss! Be careful of what you wishing for, Eza! Auk! Hehehe ;)

However, in term of food, I found most of their dishes are salty, sangat! And less pedas. Eh, less ke? Memang tak pedas langsung. Takde kick! Sampai dalam plane food pun pergghhh, masin! Takpe, takpe, itu semua boleh adjust ;)

4 comments:

cengko said...

oo nak transfer yaa...!!! meh ler awak ke Grik kaa.. hahhaaaa... nangis penuh lagu laa...

eZa said...

cengko:: takmoh lah grik. hulu! :P kalau nk transfer, bior jauh bebetul. baru lah berbaloi-baloi! ;)

@xiM said...

nak transfer jygak!!tapi TNB takder area sabah sarawak nun..

eZa said...

@xim:: kene masuk oil & gas line la kalau gitu ;)