Monday, October 11, 2010

Kerna kasih ku korban kan...

Apa yang terkorban? Hehehe. Jangan fikir bukan². Kek princess ni haa yang akhirnya dipotong jua. Ye lah, sayang² pun kang kalau tak makan busuk pulak kan. Bila saya potong je the kids serentak mengeluh, "Alaaaaa...". Hehehe. Sorry kids, we have too... ;)

abih dah skirt dia...

amik gambar mesti nak buat aksi memacam
abang lah tuh mengajar ;P

It's just nice, not too sweet. Saya suka buttercream dia. Sedap. Kek pun amoi buat adunan cupcake. Memang best. Tapi banyak² makan, muak jugak. Pagi tadi saya bawak datang opis. Makan reramai. Abih dah kena togel dah princess tuh. Hehehe ;)

I think I have enuff of cakes for now. Dah tak larat nak makan dah... ;) Kat bawah ni saya order kek from nisara collections. Last Saturday to be exact. Kek coklat kukus with buttercream. Haa mana tak muak dah nk makan kek. Adeh la... Pengsan! ;P

next time should ask for less buttercream fresh cream ;)

5 comments:

~tinie~ said...

konpius aku....nie birthday sape laks....hehehehe ooo sudah tukar ye ...alst time suke mkn ais tis time mkn kek plak...hmmmmm.....nanti cuba lak kek yg ada jual blog member aku ...no bad ...;p

Aida said...

kenapa tak amik yg fresh cream .. lagi sedap kot sbb butter ni cepat jemu ..

eZa said...

tinie:: xde bday sesape. yg kat nisara tuh mmg aku saje order for makan anak-beranak. yg princess tuh member aku saje bagi kat ibu mengandung nih sempena 10.10.10. hehehe :P

aida:: kat amoi tuh dia bg xleh pilih. yg nisara tuh betul lah fresh cream, aku salah tulis ;) tp too thick, yg kat wedding intan tuh ok, just nice :)

HazlisaNoor said...

jgn makan manis2 sgt..ko pregnant kan..nanti terjangkit akak kencing manis plak ha..hehe

eZa said...

kak ieja:: haah. gabra gak nih pasal c/up tis month nk kene check darah sume... cukop2 lah kot memanis nih. x larat dah :)