Saturday, November 20, 2010

Good to see all of you


Walau pun saya 'cherry-berry', tidak mematahkan semangat saya untuk berjumpa dengan kamu, kamu, kamu dan kamu. Although it was just a 2 hours session, I still had a good time. A good memory to be remembered. Thank you so much for your time, girls! We'll plan another gathering soon ok? And last but not least, thanks to the pembelanja. Semoga murah rezeki & sukses sokmo! ;)
p/s: girls, next time don't ever mention about the 'love bite insident' masa tengah makan eh? nasib baik aku tak muntah! gross ok! :P

4 comments:

Marsha~ said...

perghhhh... sambil makan, sambil gosip mmg best kan??? hehehehe

misz Lina said...

hahahhahahha... best sgt!

topik tu sape yg mulekan haaa?

byk2 benda...yg tu plak g ingat.. hehe

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Salam Eza...ni saya nak reply komen awk kat blog saya temph hari..tatau nak reply katne..reply kat sini aci x?hehe..

psl harga kain lace yg awak tanya tu, maaflah saya mmg x tau. Sebab urusan jual beli kain tu pak andam saya yang deal dgn pihak Dios..Saya cuma bayar harga sewa baju jek. Huhu.

Maybe awak boleh terus ke Butik Dios kat Puchong nun untuk tanya harga.

Btw..makanan kat atas tu amatlah menaikkan nafsu serakah makan ku ini.haha..=)

Ziana said...

ye lah.. TQ pd 'pembelanja'
:)

hahahaha..
topic tuh mmg kenot go laa..
mau tekucil dok gelak :P

yup.!!!
nextttt gath pls :)