Monday, December 6, 2010

Bersantai di Taman Tasik Permaisuri

Last Saturday petang semasa hujan renyai tengah kebosanan start engine kereta terus mintak en hubby drove us to TTP. Takde tujuan spesifik. Saja nak jenjalan kat park lah kononnya. Dengan harapan hujan berhenti lah sesampai kat sana. Turun je kereta hujan makin lebat. Tapi renyai yang lebat lah. Gigih jugak nak jalan seround sambil cari playground. Tapi tak kejumpaan. Harus lah patah balik ke pangkal jalan sebab takut tak pasal² basah kuyup.


Aktiviti seterusnya? Tentu lah aktiviti minum² dan makan². Lama dah dengar cerita pasal santai cafe ni. So mari lah kita cuba. Niat macam nak order ala carte - tomyam segala bagai. Tapi bila tengok ada western, terus tukar menu. We just had spaghetti bolognaise and grill chicken chop. Verdict? Biasa² saje. Next time wajib order ala carte for a try! Sebabnya aroma tomyam dia menyengat hidung! Nampak macam sedap! Dan saya nak siakap 3 rasa. Please..! ;P

presentation wise OK, rasa? biasa je lah ;P

3 comments:

Marsha~ said...

lama tak dating kat sini...

eZa said...

marsha:: tempat dating lagi dikenang..! hehehe ;)

Aida said...

bolognaise dia tu mcm sedap je ..