Tuesday, March 29, 2011

Panic sekejap

Suboh2 tadi try bukak blog from my BB, turned out dia kate blog not found! Has been removed ke hape. Terus on laptop and try login to my gmail & blogger dashboard. Dia kate dia suspected something fishy activity from my account. So kena verify google password. Then dia hantar verification code kat phone. Tukar password and alhamdulillah boleh login gmail and my blog is still here!

Perggh! Kecut perut dibuatnya. Gelabah ok. Eh tapi macam ada gak doubt ni scam ke pe? Sape pernah experience this kind of situation? Betul ke?

3 comments:

Nisa & Azie said...

WEII.. aku pun cuak gak bile nak buka blog ko mlm td tak leh..has been removed. aku suka bace bolg list yg ade ktblog ko ni ;-). blog ko pun suka bace ;-p

~tinie~ said...

sajer jer tu nak main cak@ ngan ko ;p

Aida said...

za, dia kasi gegar skit je tu .. hehehe