Wednesday, September 2, 2009

Catch of the day, i mean yesterday

We had our iftar at the pasar ikan manhattan yesterday. I had fish and chips. I chose sword fish instead of dory. It's true, it tastes like chicken! Sedap! Hehehe ;) As for my girlfriend, she opt to have grilled catch of the day, a slice of dory and chips. Uhh, I just loves fish-es! Yum-meh! ;)

p/s: boleh pulak tuscan tiramisu tak ada? takkan kat penang je ado en ajim oi?! tak aci! :P

7 comments:

MN said...

sabar...kalo bulan tak pose takde plak i meleleh tgk MFM nih!

eZa said...

MN: sabo sabo... nafsu orang lapo tuh.. hehehe. posa² lg hebat dugaan tgk food kan? ;)

zeti said...

sori x join smlm.. laki aku pun teringin nk try yg sword fish tu, tp aritu dia amik yg set skali ngan nasi. bila nk pi lg? aku nk amik yg set mkn 2 org tu plak ;)

Mrs Zamzuri said...

aku sokka seafood platter dia kalo ke pasar ikan yg 1 ini!!

nURmALa mAZLan said...

nampak sedap!!!

Ziana said...

jom laa repeat!
mkn ikan rase ayam kat pasar ikan nih..
sodap..!!!

eZa said...

zeti: stakat nak makan set for 2 tu pegi jek ngn hubby ko. lebih afdal berbanding we ols

qimie: memang sodap! tap posa² nih x larat nak ngabihkan ;)

mala: mmg sodap! cuba lah! set for 2 yg ramadhan nye mcm sedap ;)

zie: jom? aroma thai la pulak weh?! :)