Thursday, December 9, 2010

Mengidam buffet hotel

Aiyooo! Tak tahu lah nak buat macam mana lagi. Tahap pemakanan dah macam hape je rasa. Ini dah mengidam nak makan buffet kat hotel jek. Bila ajak en hubby tahu apa dia kata? "You ni makan je lah. Kang perut keras la pe la, bising". Hahaha. Sabo je lah. Dah nak buat macam mana. Harituh pi legend tak dapat dinner buffet. Breakfast buffet pulak hampeh!

Ok, mak dah tak larat tahan gelora dijiwa nyah! Dah booking pun for this Saturday. Payment made! Bukan dinner buffet tapi hi-tea aje. Jadi lah. Asalkan makan kat hotel! ;P

Ada yang nak rekemen mana² buffet yang best? Cadangan amatlah dialu² kan. Trimasss! ;)

6 comments:

Aida said...

za, gilerrr dasyat kau punya ngidam .. ketawa aku baca entry ni ..

eZa said...

aida:: memacam kan? jgn baby sok kuar high demanding sudah ;P

yatie sawanila said...

lunch buffet kat mandarin oriental sedap... dinner buffet kat sunway resort not bad

seli said...

haha mak buyung nih mengidam memcm. ko dh tempah kat mana tuh? aku kalo teringin mkn kat hotel pakat cari memana event supplier utk join haha

Diyanazman said...

cuba carousel kat Palace of Golden Horses.. best! Skrg ni musim Xmas... boleh try Xmas buffet.. lain sikit la menu dia... :)

eZa said...

girls:: noted! thanx for the recommendations :)